Termékek Menü

Virágküldés születésnapra - az igazi meglepetés

 

Szeretnél olyan virágot adni szerettednek, amelytől könybe lábad a szeme örömében?

El kell mondanom egy igazán meglepő titkot: Mindegy, hogy születésnap, névnap, nőnap, babaszületés, anyák napja, gratuláció, vagy csak úgy egy spontán meglepetés, a hansúly nem kimondottan a virágon van! Érdekes ugye?  Ha nem gigantikus csokrokkal akarsz a legemlékezetesebb lenni, meg  kell tudnod az okát, amitől igazán boldog az ajándékozott!

Olvasd csak tovább: Virágküldés születésnapra - az igazi meglepetés

Egy ilyen alkalomra - mint a szülinap - több virágot is kap az, akit Te is meg szeretnél ajándékozni. A sok virágcsokor közül mindig a legnagyobb, legmeghökkentőbb "győz". Persze, tudom én, hogy ez nem verseny... mégis, lesz amelyik emlékezetesebb mint a tiéd, hacsak nincs benne valami, ami a többi csokorba nincs meg.

Mi kell akkor a legemlékezetesebb virágcsokorhoz?

Születésnapi virágküldés? A házhoz szállított virág mindig igazán lenyűgöző meglepetés!Ez az icipici apróság, amely nem is látszódik a csokron elsőre és a fényképeken sem lesz rajta utólag, csak az ajándékozott lát! Akármikor is gondol vissza vagy nézegeti meg az eseményről készült képeket a Te csokrodon ő mindig látni fogja a láthatatlan jelet, amit úgy hívnak: meglepetés

Dehát mindegyik meglepetés, nem? - Igazad van, mindegyiket annak szánták. Egy pár éves kislánynak még óriási öröm az első kis virágcsokrokat megkapni, de egy 16 éves nagylánynak... a 22 éves barátnődnek... a 35 éves feleségednek... az 50-es nagymamának... a 60-as szomszéd barát párjának... örömet okoz mindegyiküknek, de életük során talán több száz virácsokrot is kaptak már. Nekik ami ritka még, az az, ha kimondottan neki, az ő kedvéért házhoz szállítják. Ha becsönget egy kedves, mosolygós virágpostás és azt mondja, Te gondoltál rá és küldöd mellé ezt a kis kártyát, amin a kedvenc idézete, egy régi rövid sztoritok, vagy egy pár sor saját üzenet áll! Ehhez elég 1 szál rózsa is akár... ez lesz aznap a legemlékezetesebb virág!

Tudtad, hogy virág rendelésnél weboldalunkon idézetet is választhatsz könnyedén a csokor mellé? Próbáld ki itt és most lentebb...