Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod?  További információ 
Termékek Menü

Tudd meg Te is, hűséges e párod...

 

Van egy egészen hatékony módja annak, hogy elkergesd a zöld szemű szörnyet, avagy kiderítsd, van e értelme féltékenykedni... 

Egy kedves ügyfelünk ajánlotta ezt a módszert, többször rendelt már tőlünk virágot, amikor gyanakodott, hogy párja kifelé kacsingat a kapcsolatból. Szerencsére mindig sikerült meggyőznie magát arról, hogy nincs miért aggódni... Szerelme még mindig hűséges és őt szereti! De hogyan csinálta ezt?

Itt kiderül, ha tovább olvasol  Tudd meg Te is, hűséges e párod...

A hűségteszt egyszerűbb mint gondolnád a virágküldés segítségével!

Virágküldés hűségtesztreKároly - hívjuk így - egy nap a eszelős megkepetést talált ki. Munkahelyéről felkereste weboldalunkat és szerelmes üzenettel névtelen csodálatos csokrot küldött feleségének az Ő munkahelyére. Másnapra kérte a kiszállítást, majd este felhívta kedvese figyelmét, hogy holnap nehéz napja lesz, száz helyre kell rohannia, lehet késni is fog kicsit, de ebédelni sem tud hazaugrani biztosan.Brilliáns előkészítés, igaz?

A feleség tehát amikor megkapta a csokrot, nem is számíthatott rá, hogy ennyire elfoglalt férje küldte... persze csak ha van egy "B" verziója arra, hogy ki tehette! Ráadásul férjére nem is volt eddig jellemző a virágos meglepetés. A futárt hiába faggatta a feladóról a feleség, Károly nagyon ügyesen kipipálta rendelésnél azt, hogy kiléte maradjon titokban - így a virágfutár nem is kap erről információt, nehogy kifaggatható, megvesztegethető legyen :)

 

------------- Együttműködő partnereink ---------------

...akik megtalálhatóságunkat segítik
Regionalisbank.info :: :: :: Online játékok :: :: :: Lapozz.info :: :: :: Linky.hu - Linkek
:: :: :: Magyar Cégkereső :: :: :: WQW Webkatalógus :: :: :: wlink :: :: :: vallalkozasok.com :: :: :: NETpark.hu online hirdetés :: :: ::  
 
 
------------- Együttműködő partnereink ---------------

 

Hogyan lett ebből a virágküldésből hűség teszt?

Már egész biztosan kitaláltad... Károly hazaérkezett este, fáradtan, hiszen nehéz napja volt :) Mire számíthatott?

  • Felesége a nyakába ugrik a kapott virágért ami az asztalon díszeleg - eredmény: HŰSÉGES - nem is fordul meg a fejében, hogy mástól kaphatta
  • A virág az asztalon és felesége majd elmeséli, hogy "képzeld, jött ma egy virág a munkahelyemre és a futár nem árulta el kitől. Ugye Te küldted drágám?" - eredmény: HŰSÉGES - nem titkolta el, reménykedik, hogy a férj a feladó
  • Virág sehol, a vacsora közben szóba se jön, hogy ma kapott virágot, mikor Károly rákérdez, hogy mi volt ma szivem, akkor is kerüli a témát... - eredmény: VAN AGGÓDNI VALÓ - de még nincs veszve minden... hiszen előfordul, hogy ha valóban féltékeny típus Károly, akkor arra számít szegény feleség, hogy ki nem magyarázza, hogy ő tényleg nem tudja kitől jött a virág... De Károly amúgy nem féltékenykedik feleslegesen, így tudta, ha nem jön szóba a csokor, feleségének lehet egy "B" terve akitől kaphatta!

Egyszerű kis teszt, könnyen megvalósítható és Károly már alkalmazta ezt a virágküldés tesztet régebbi barátnőinél is. Esküszik rá, de felesége már bizonyított. Hetente pedig nem lehet eljátszani ezt! Viszont ha az eredmény: HŰSÉGES - akkor igazán megérdemli párod, hogy gyakrabban meglepd, igaz?

Néhány sor női olvasóinknak:

Talán most kicsit mérges vagy, hogy Károly milyen rettenetes ember, amiért tesztelgeti a feleségét és mindenki aki ezt kipróbálja... igaz? De igazán csak annak szabad ezen bosszankodni, akinek van félni valója! Ha a Te párod is letesztel, az azért van mert félt, hogy elveszít - és szerintem ez jó!  ... És ha hűséges vagy, akkor pláne remekül végződhet az este ;)

Továbbá ezt a módszert Te is kipróbálhatod egy üveg borral körített virággal, hiszen a férfiak is kaphatnak manapság ilyet... a sejtelmes üzenettel ugyan ez a hatás. Nem hiszed???

Ne halogasd, ne gyanakodj tovább: PRÓBÁLD KI ITT ÉS MOST a virágküldő hűségtesztet... tudod, csak 2 perc az egész! - akár a "férj" akár a "feleség" szerepében vagy.