Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod?  További információ 
Termékek Menü

Temetési koszorú rendelés, részvét virágcsokor küldés

 

A koszorú rendelés, sírcsokor küldés...

...egyre jobban keresett manapság. Van, hogy az ember nem tud ott lenni a búcsú pillanatában, van, hogy lelkileg nem képes rá... Ránk ilyenkor is számíthatsz, hogy a búcsú mégis méltó legyen.

Elolvasom ezt: Temetési koszorú rendelés, részvét virágcsokor küldés

 

Temetési koszorú rendelés, részvét virágcsokor küldés

A temetési csokor küldésnél elég a pontos időpontot és a temetőt megadni, illetve annak a nevét, akitől szeretnél elbúcsúzni. Magyarországon már felkészülten várják a temetkezés alkalmazottai a virágfutárt és koszorúd gondosan elhelyezik a ravatalnál, majd a sírnál. 

Sokan akkor is így rendelik manapság temetési koszorújukat, ha részt vesznek a búcsúztatáson...

...egyszerűen azért, hogy megkíméljék magukat a sorbanállástól, előrendeléstől és az öltönyben, kosztűmben való koszorú cipeléstől. Ezért vagyunk mi, bízd ránk a kellemetlenségeket és búcsúzz méltón attól, aki fontos volt neked!

Köszönöm, hogy átvállalták helyettem a koszorú intézését, nem lett volna hozzá erőm, annyi minden szakadt a nyakamba hirtelen. A hófehér virágok szépek és frissek voltak. Bár minden így intéződött volna. Hálásan köszönöm Önöknek" - özv. K. Lászlóné - Budapest

Válassz itt lentebb koszorúinkból, sírcsokrainkból azonnal, a megrendelés mindössze 2 perc...